AutoWelt – Кочани Ви нуди купување на некој од нашите автомобили со плаќање на рати.

Нудиме можност за автомобилски кредит преку Тутунска Банка или лизинг преку Шпаркасе со следните услови:

30% Учество | 7.5% Камата | 1-4 години Рок на отплата

За повеќе информации и детали контактирајте не.

AutoWelt
Auto Loan Calculator
Enter a "0" (zero) for one unknown value above.

  Original Size