Адреса

Тодосија Паунов 36 - Кочани

Телефон

+389 78 203 200

Телефон 2

+389 76 699 999

  работно време
  • Monday 8:00 AM to 16:00 PM
  • Tuesday 8:00 AM to 16:00 PM
  • Wednesday 8:00 AM to 16:00 PM
  • Thursday 8:00 AM to 16:00 PM
  • Friday 8:00 AM to 16:00 PM
  • Saturday 8:00 AM to 16:00 PM
  • Sunday Затворено