fbpx
Понуда: C10646
VIN / ШИФРА: tesla

TESLA MODEL 3 PERFORMANCE PACK AWD [DUAL MOTOR] 514HP

72,000€
Модел, Тип на каросерија:
TESLA MODEL 3 PERFORMANCE PACK AWD [DUAL MOTOR] 514HP, Седан
Произведено:
2021
Гориво:
ЕЛЕКТРИЧЕН
Менувач:
Автоматски
Боја:
Црвена
Врати:
5

Информации за возилото

Дополнителни информации

TESLA MODEL 3 PERFORMANCE PACK AWD [DUAL MOTOR] 514HP

3.1s од 0 до 100km/h
260km/h максимална брзина
AWD - All Wheel Drive
20” Überturbine Wheels
Carbon fiber spoiler
570km со едно полнење
280km со 15минути брзо понење
360° поглед со 8 Камери
160m радар на предната страна
12 Ultrasonic Сензори за детекција на објекти околу целото возило
Комплетно автономно управување (Autopilot), управување, забрзување, претекнување, кочење...

Контакт детали

+389 78 203 200, +389 78 510 801
AutoWelt Kocani *, Македонија