AutoWelt – Кочани Ви нуди купување на некој од нашите автомобили со плаќање на рати.

Нудиме можност за автомобилски кредит преку Тутунска Банка или лизинг преку Шпаркасе со следните услови:

30% Учество | 6% Камата | 1-4 години Рок на отплата

За повеќе информации и детали контактирајте не.

Со калкулаторот подолу можете орентационо да ги пресметате ратите и каматата. За прецизна и точна пресмета контактирајте не на 078 203 200 или 076 699 999

Enter a "0" (zero) for one unknown value above.